We streven naar een inclusieve samenleving waarin iedereen zich thuis voelt en vertegenwoordigd voelt. We kijken daarbij ook naar onze eigen organisatie. Het bestuur van de provinciale afdeling roept daarom álle geïnteresseerden (sympathisanten en leden) op zich kandidaat te stellen voor een plaats op de kieslijst van GroenLinks Groningen. Juist geïnteresseerden met bijvoorbeeld een praktische opleiding, een niet-westerse achtergrond en/of een woonplaats in de Ommelanden vragen we te solliciteren. 

Dat kan door een motivatiebrief, c.v. en dit sollicitatieformulier op te sturen naar kcieglgroningenps23@gmail.com. Je sollicitatie moet uiterlijk vrijdag 15 juli 23.59 uur zijn ontvangen.

Het volledige competentieprofiel vind je hier. Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om de kandidatencommissie te benaderen via kcieglgroningenps23@gmail.com of te bellen naar Jorien Bakker (voorzitter, 06-12528224) of Gijs van der Kroef (secretaris, 06-13705440).

De opdracht aan de kandidatencommissie kun je hier vinden.

NB. De link naar het sollicitatieformulier, competentieprofiel en de opdracht aan de kandidatencommissie zijn te vinden via: https://provinciegroningen.groenlinks.nl/nieuws/gezocht-kandidaat-statenleden